Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bent u geïnteresseerd in een afvalpers?

Een afvalpers is een uitkomst voor het samen persen van keuken en kantine afval. Maar ook zeker voor laboratoria of andere bedrijven die afval hebben in zakken.

Deze zakken kunnen eenvoudig met een zakkenpers gecomprimeerd worden. dit zorgt voor een vermindering van de afval kosten. de werkplek ziet er schoner en opgeruimd uit.

Heeft u een afvalpers nodig?

Stapelt het afval zich op in uw magazijn of opslagruimte? Een afvalpers neemt niet alleen werk uit handen – u hoeft bijvoorbeeld het karton niet meer eigenhandig te verkleinen voor het de container ingaat, maar zorgt ook voor ruimte. Een afvalpers kan de afvalhoeveelheid aanzienlijk verminderen en kan al het kantine, kantoor en keukenafval gemakkelijk tot één zak persen. Het resultaat? Lagere afvalverwijderingskosten, meer ruimte en een schonere en veiligere werkomgeving. Heeft u interesse in een afvalpers of onze andere producten? U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen door een formulier in te vullen.

Afvalpersen bieden uitkomst

Naast onze diverse afvalpersen hebben wij onder meer ook  flessenbrekers, vatenpersen, mobiele afvalpersen en aanrijbescherming. Alle MACFAB balenpersen zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Heeft u interesse in onze afvalpersen of andere producten?

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 06 51528160. Heeft u interesse in onze afvalpersen of andere producten, en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan eveneens door het offerteformulier in te vullen.