Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Balenpers huren?

Wilt u graag een balenpers huren voor uw werkzaamheden? Allmarec heeft verschillende soorten balenpersen te huur naast onze verkoop. Allmarec is dé leverancier van machines die het werk in het magazijn, op de werkplaats of de productielocatie verbeteren. Bij ons kunt een afvalpers huren tegen een scherpe prijs en voor een korte periode. Met een balenpers bent u goed bezig op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en milieu. Een balenpers huren is tevens een mooie manier om te kijken of dit een goede blijvende investering en oplossing is!

Welke balenpers is te huur?

In ons productenoverzicht op de website vindt u al onze verschillende soorten balenpersen en afvalpersen. Bij Allmarec kunt u elke balenpers kopen en we bieden ook bijpassende producten aan, zoals shredders en rotatieverdichter. De balenpersen die te huur zijn en in ons standaard verhuur pakket zitten, staan hieronder:

Balenpers 40  Balenpers 75 en de Balenpers 100.

 

Het getal geeft aan uit hoeveel kg de balen bestaan die uit deze pers komen. Zo perst de balenpers 75 balen van 75 kg. Deze balenpers is te huur, maar tevens ons best verkochte model. Met deze balenpers kunt u karton, plastic, wikkelfolie of papier tot een baal persen. Deze kleine balenpers is zeer geschikt voor kleine bedrijven, een supermarkt, winkel of bouwmarkt. De balenpers 75 is eenvoudig met palletwagen te verplaatsen en kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Een zeer veelzijdige balenpers dus.

Balenpers huren voor veel afval

Grotere persen hebben wij eventueel een huurkoop oplossing voor, dit is vaak voor een langere periode. Ook is lease een mogelijkheid voor de grotere machines.

Tot slot is balenpers 40 te huur voor als u een wat compacter ontwerp kunt gebruiken. Deze nemen een minimale ruimte in en zijn geschikt voor in garageportieken, winkels, kantoren, cafés, restaurants en cafetaria’s en op schepen. De balenpers 60 kunt u huren voor karton- of plasticpers in kleine hoeveelheden. De balenpers 40 is het kleinste model uit het assortiment. Deze balenpers kan eveneens gebruikt worden als kartonpers, plasticpers, of foliepers.

Het gebruik

Als u bedacht heeft welke afvalpers u gaat huren op basis van het afval dat u heeft en de ruimte die u beschikbaar heeft voor de pers, dan is het vervolgens handig te weten hoe u een balenpers hanteert. Ter plaatse geven wij u graag uitleg over het gebruik van onze balenpers. Wilt u van tevoren advies, meer informatie of een snelle prijsindicatie? Neem gerust contact met ons op.

Balenpers huren bij Allmarec

Wilt u een balenpers huren bij Allmarec voor een korte tijd? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen over één van de te huren balenpersen? Stel gerust je vraag, alleen dan kunnen we u verder helpen en dat doen we graag. Ook voor bijpassende producten kunt u bij Allmarec terecht. U kunt bellen naar 0630631861 of mailen naar info@allmarec.nl.