Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bedrijfs plastic afval

Papier balenpers

Heeft u ook zoveel bedrijfs plastic afval? Wist u dat alle producten die gerecycled kunnen worden, zoals karton, plastic en folie, kunnen tot een baal geperst kunnen worden? Wij van Allmarec hebben een uitgebreid pakket aan machines en balenpersen. Hiermee bespaart u op de afvalkosten én houd u ook nog eens meer ruimte en tijd over in het magazijn. Wat wilt u nog meer?

Allmarec: perst uw bedrijfs plastic afval tot een baal

Allmarec is leverancier van machines die het werk in het magazijn werkplaats of productielocatie verbeteren op het gebied van veiligheid, ergonomie, orde en milieu. Wij leveren onder meer palletautomaten van het merk Palomat en de Balenpersen van MACFAB voor het persen van bijvoorbeeld karton en plastic afval. Allmarec heeft een breed assortiment aan kartonpersen plasticpersen, afvalpersen en handpersen. Daarnaast heeft ze ook balenpersen voor het persen van kleding, textiel, autobanden of petflessen. Ook voor een palletautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Met de palletautomaat stapelt u automatisch lege europallets op of af, waardoor dit niet meer met de hand hoeft te gebeuren.

Waarom kiezen voor een van de producten van Allmarec?

Kiezen voor een van de producten van Allmarec brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle producten zijn CE-gecertificeerd;
  • Alle producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden;
  • Alle machines voldoen aan de gezondheid- en veiligheidsspecificaties.
  • Volledige garantie;
  • Geen onnodige verassingen;

Wilt u graag meer weten over de producten die wij aanbieden? Klik dan op ‘producten’ en ontvang meer informatie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag uw bedrijfs plastic afval persen? Heeft u interesse in onze balenpersen of een van onze andere producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen! U kunt natuurlijk ook contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 0575 – 549770. Allmarec: voor orde en veiligheid op de werkvloer!