Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bent u geïnteresseerd in balenpersen?

Papier balenpers

Is uw magazijn of productielocatie bezaaid met papier, karton en ander afval en is het een moeilijke klus om dit netjes te houden? Dan biedt een balen pers, waarmee u gemakkelijk karton, plastic, wikkelfolie of papier tot een baal kunt persen, geen overbodige luxe. Allmarec heeft een breed assortiment balenpersen, afvalpersen, zakkenpersen, containerpersen, rotatieverdichters en shredders. Zo is Allmarec gespecialiseerd in machines voor het bewerken en verwerken van bedrijfsafval, machines die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Heeft u een balenpers nodig?

Karton, plastic, folie maar ook autobanden, autobumpers en kantine of keukenafval, en alle andere producten die gerecycled kunnen worden, kunnen tot een baal geperst worden met onze machines. Hiermee bespaart u op de afvalkosten en houd u meer ruimte en tijd over in het magazijn. Stapelt het papier en ander afval zich op in uw magazijn of opslagruimte? Een balenpers neemt niet alleen werk uit handen – u hoeft bijvoorbeeld het karton niet meer eigenhandig te verkleinen voor het de container ingaat – maar zorgt ook voor ruimte. Een balenpers kan de afvalhoeveelheid aanzienlijk verminderen en kan al het kantine, kantoor en keukenafval gemakkelijk tot één baal persen. Heeft u interesse in een balenpers of in een van onze andere producten? U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen door een formulier in te vullen.

Balenpersen van hoge kwaliteit

Naast onze diverse balenpersen hebben wij onder meer ook flessenbrekers, vatenpersen, mobiele handpersen, zakkenpersen en containerpersen. Alle MACFAB balenpersen zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 0651528160. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Kies voor Allmarec voor orde en veiligheid op de werkvloer.