Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bent u geïnteresseerd in een papier balenpers?

Papier balenpersIs uw magazijn of productielocatie bezaaid met papier, karton en ander afval. Steeds kost het weer moeite om het netjes te houden. Een papier balenpers, afvalpers, of een van de andere balenpersen is dan geen overbodige luxe. Wij hebben een breed assortiment aan balenpersen , afvalpersen, en andere verdichters of verkleiners zoals een shredder of rotatieerdichter.  Wij importeren Palomat palletautomaten, MACFAB balenpersen en hebben daarnaast een groot aanbod in machines en producten die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Heeft u een papier balenpers nodig?

Een balenpers kan gebruikt worden voor het persen van karton, plastic, folie, en papier.. Hiermee bespaart u op de afvalkosten en houd u meer ruimte en tijd over in het magazijn.

Meer informatie over onze balenpersen voor papier en karton

Stapelt het papier en ander afval zich op in uw magazijn of opslagruimte? Een papier balenpers neemt niet alleen werk uit handen  maar zorgt ook voor ruimte. Een papier balenpers kan het afval volume verminderen tot maximaal 90 % . Voor kantine en keukenafval hebben wij een zakkenpers of containerpers.

Een papier balenpers biedt uitkomst

Naast onze diverse papier balenpersen hebben wij onder meer ook flessenbrekers, vatenpersen, en aanrijbescherming. Alle MACFAB balenpersen zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Heeft u interesse in onze balenpersen of andere producten?

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 0651528160. Als u interesse heeft in onze papier balenpersen of andere producten, dan kunt u tevens direct een offerte aanvragen.