Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Balenpersen voor karton, plastic en ander bedrijfsafval

Een balenpers karton, plastic, folie of ander bedrijfsafval neemt niet alleen werk uit handen – u hoeft het karton immers niet meer eigenhandig te verkleinen voor het de container ingaat, maar zorgt ook voor ruimte.

Voordelen van een balenpers

  • Gescheiden plastic en karton levert geld op
  • Door de afvalvolume te verkleinen levert het nog meer op
  • Met een balenpers heb je minder ruimte nodig en is de werkplek opgeruimd
  • Milieubewuster verwerken van bedrijfsafval

 

kartonbaal tot 100 kg                baal karton op pallet

Een balenpers kan de afvalhoeveelheid plastic tot maar liefst 90% verminderen. Het resultaat? Lagere afvalverwijderingskosten, meer ruimte en een schonere en veiligere werkomgeving. Heeft u interesse in onze producten? U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen door een formulier in te vullen. Natuurlijk mag U ons ook altijd bellen. Wij komen graag bij U langs om de situatie bij U te bekijken.

Heeft u een balenpers voor karton nodig?

Bent u op zoek naar een balenpers voor karton? Bij Allmarec bent u aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan balenpersen en andere machines voor het comprimeren van bedrijfsafval zoals karton en plastic. Weet U niet precies welke oplossing voor U de beste is, Allmarec neemt uw zorgen uit handen. Laat ons weten wat U aan karton of plasticafval heeft en wij zorgen voor een aanbieding op maat. Wij importeren MACFAB balenpersen en hebben daarnaast een groot aanbod in machines en producten die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Balenpers 200 multi

Naast onze balenpersen voor karton en plastic bedrijfsafval hebben wij onder meer ook flessenbrekers voor glas , vatenpersen om vaten te persen, mobiele afvalpersen, rotatieverdichters en shredders. maar ook voor restafval en keukenafval hebben persen. Zoals de containerpersen die het afval direct in de container aan drukken. En de zakkenpers die meerdere afvalzakken in een zak samen perst. Bijna al het bedrijfsafval kan gecomprimeerd worden.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 06 51528160. Heeft u interesse in onze balenpersen of andere producten, en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan eveneens door het offerteformulier in te vullen.