Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES
 • Environnement de travail soigné et sûr

  Avec une presse à balles, vous avez plus d’espace et un environnement propre et bien rangé.

   

 • balenpersen voor karton en folie

  Presses à balles

  Presse de capacité moyenne avec grande largeur de chargement

   

 • Palletframe

  Palletframe

  Piles droites de palettes vides

  Convient à presque tous les types de palettes

   

Over ons

De handelsonderneming Allmarec is opgericht in 2009.
Allmarec is een handelsonderneming in machines en installaties voor bedrijven.
Zo hebben wij een compleet assortiment aan balenpersen, afvalpersen, shredders kanaalbalenpersen en rotatieverdichters om bedrijfsafval te verkleinen of te reduceren. Dit resulteert in lagere afvalkosten en een schone en nette werkplek.

Daarnaast is ergonomie en veiligheid ook een aandachtspunt van Allmarec. Daarvoor leveren wij oplossingen in de vorm van machines maar ook App’s. Deze App’s dragen bij aan het verbeteren van de veiligheid door middel van goede communicatie en informatie. Machines die de ergonomie en veiligheid verbeteren in het magazijn zijn de palletautomaten en palletwisselaars.
Palletautomaten voor het stapelen en ontstapelen van lege pallets. Dit zorgt voor een veilige en nette omgeving in het magazijn of productielocatie en voor een ergonomische werkomgeving voor de werknemers.

Allmarec is importeur van Palomat palletautomaat en MACFAB balenpersen, Valpak rotatieverdichters en WRS shredders in Nederland.
Daarnaast hebben we nog een aanbod van machines en producten die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Onze servicedienst zorgt voor het onderhoud en keuringen van de machines, zodat U daar geen omkijken naar heeft.