Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Plastic afval pers

Papierpers

Alle producten die gerecycled kunnen worden, zoals karton, plastic en folie, kunnen tot een baal geperst worden. Allmarec heeft een uitgebreid pakket aan machines en balenpersen. Hiermee bespaart u op de afvalkosten én houd u ook nog eens meer ruimte en tijd over in het magazijn. Wat wilt u nou nog meer? Met een balenpersen kunt u bijvoorbeeld plastic afval persen.

Allmarec: perst uw plastic afval tot een baal

Wij zijn leverancier van machines die het werk in het magazijn werkplaats of productielocatie verbeteren op het gebied van veiligheid, ergonomie, orde en milieu. Allmarec levert onder andere palletautomaten van het merk Palomat en de Balenpersen van MACFAB voor het persen van karton en plastic afval. Wij hebben een breed assortiment aan kartonpersen plasticpersen, afvalpersen en handpersen. Daarnaast hebben we ook balenpersen voor het persen van kleding, textiel, autobanden of petflessen. Met de palletautomaat stapelt u automatisch lege europallets op of af. Deze automaat zorgt ervoor dat het stapelen niet meer met de hand hoeft te gebeuren.

De voordelen van Allmarec

Kiezen voor een van de producten van Allmarec brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Volledige garantie;
  • Geen onnodige verassingen;
  • Alle balenpersen zijn CE-gecertificeerd;
  • Alle producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden;
  • Alle machines voldoen aan de gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Wilt u graag meer informatie over de producten die wij aanbieden? Klik dan op ‘producten’!

Neem contact op met Allmarec!

Wilt u graag uw plastic afval persen? Heeft u interesse in onze balenpersen of een van onze andere producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen! U kunt natuurlijk ook contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 0575 – 549770. Allmarec: voor orde en veiligheid op de werkvloer!