Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Plastic pers

Papier balenpers

Karton, plastic, folie en alle andere producten die gerecycled kunnen worden, kunnen tot een baal geperst worden. Hiervoor heeft Allmarec een uitgebreid pakket aan machines en balenpersen. Hiermee bespaart u op de afvalkosten en houd u meer ruimte en tijd over in het magazijn. Met de balenpersen kunt u karton, folie en plastic persen. Dat is niet het enigste: het is ook mogelijk om andere afvalmaterialen zoals autobanden, kleding, textiel of petflessen te persen.

Allmarec: perst uw plastic tot een baal

Allmarec is leverancier van machines die het werk in het magazijn werkplaats of productielocatie verbeteren op het gebied van veiligheid, orde, ergonomie en milieu. Ze levert onder andere palletautomaten van het merk Palomat en de Balenpersen van MACFAB voor het persen van karton en plastic afval. In ons uitgebreide assortiment aan kartonpersen plasticpersen, handpersen en afvalpersen, containerpersen, perscontainers en schoefpersen hebben we ook balenpersen voor het persen van textiel, kleding, autobanden, hout of petflessen. Ook is het mogelijk om het karton, plastic en folie te verdichten met de rotatieverdichter. De rotatieverdichter kan continue geladen worden met karton of plastic wat resulteert in tijdwinst en een zeer efficiënte afvalstroom.

Waarom kiezen voor balenpersen van Allmarec?

Kiezen voor een van de balenpersen van Allmarec brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Alle balenpersen zijn CE-gecertificeerd;
  • Volledige garantie;
  • Geen onnodige verassingen;
  • Alle producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden;
  • Alle machines voldoen aan de gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Bent u benieuwd naar de andere producten die wij aanbieden? Klik dan eens op ‘producten’ voor meer informatie!

Vraag nu een offerte aan of neem contact op!

Wilt u graag uw plastic persen? Heeft u interesse in onze balenpersen of een van onze andere producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen! Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 0575 – 549770. Allmarec: voor orde en veiligheid op de werkvloer!