Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Houtshredder

Zit u wel vaker met een berg houtafval? Bijvoorbeeld omdat u een grote tuin heeft en met veel snoeiafval te maken hebt of omdat uw organisatie bomen snoeit en omzaagt? Om veelvuldig houtafval makkelijker op te ruimen en klein(er) weg te werken, kunt u een hout shredder kopen. Een houtshredder kan echt enorm veel uitkomst bieden om zo efficiënt mogelijk met uw houtafval om te gaan. Allmarec kan u voorzien van een kwalitatieve shredder voor hout voor het versnipperen van houtmaterialen. Met een houtshredder van Allmarec kunt u grote hoeveelheid hout tegelijk versnipperen en netjes wegwerken. Wij zijn een expert op het gebied van versnipperaars voor zeer diverse materialen. Hier leest u meer over onze houtshredder. Bij interesse kunt u direct onze industriële shredders bekijken.

De houtshredder

Een houtshredder kopen is een investering waar u veel uit kunt halen als u veel houtafval hebt. U kunt snel en gemakkelijk met een machine van hoge kwaliteit meer ruimte creëren door al het hout weg te werken met onze shredder voor hout. Bij Allmarec kunt u kiezen uit diverse soorten typen industriële shredders. Deze verschillen in grootte, capaciteit en vermogen en ze zien er stuk voor stuk anders uit. De ene shredder is bijvoorbeeld geschikt voor thuisgebruik wanneer u een enorme tuin hebt en veelal houtafval hebt, terwijl onze grotere shredders geschikt zijn voor het bedrijfsleven.

U kunt elke soort industriële shredder kiezen, omdat we daar vervolgens de juiste messen op kunnen plaatsen voor het versnipperen van hout. Heeft u dus bijvoorbeeld naast hout ook veel metaalafval? Dan kunt u met dezelfde industriële shredder verschillende afvalgroepen verwerken, zolang u de juiste messen gebruikt. De messen zijn echter niet simpel te vervangen, dat doen wij voor u, dus wanneer u veel afval van beide afvalgroepen heeft te verwerken, dan is het verstandiger om meerdere shredders aan te schaffen. Een houtshredder kopen is echter niet iets wat u elke dag doet. U verwacht kwaliteit en dat mag u ook van ons verwachten. Allmarec biedt u enkel het beste.

Allmarec levert kwaliteit

Al onze machines zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Al onze producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan de gestelde gezondheids- en veiligheidsregels.Naast shredders kunt u bij ons ook terecht voor balenpersen, rotatieverdichters en meer.

Hout shredder kopen?

Heeft u interesse in een hout shredder kopen voor het verwerken van uw veelvoorkomende houtafval? Met een shredder kunt u gemakkelijk alles in een korte tijd versnipperen en compact opruimen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Allmarec door te bellen naar 0575 549770 of een e-mail te sturen naar info@allmarec.nl.