Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bent u geïnteresseerd in karton persen?

Balenpers karton Weet u niet hoe u een veilige omgeving in het magazijn of productielocatie kunt creëren voor u en uw werkgevers? Of is uw opslag een doolhof van pallets en karton en is een papierpers geen overbodige luxe? Allmarec neemt uw zorgen uit handen. Wij hebben een breed assortiment en zijn gespecialiseerd in het automatisch stapelen, ontstapelen, kantelen of wisselen van pallets. Wij importeren Palomat palletautomaten, MACFAB balenpersen en hebben daarnaast een groot aanbod in machines en producten die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Heeft u een kartonpers nodig?

Stapelen de kartonnen dozen zich op in uw magazijn of opslagruimte en staan er pallets in de weg, omdat u gewoonweg geen ruimte meer heeft? Een kartonpers neemt niet alleen werk uit handen – u hoeft het karton immers niet meer eigenhandig te verkleinen voor het de container ingaat – maar zorgt ook voor ruimte. Een balenpers kan de afvalhoeveelheid tot maar liefst 90% verminderen. Het resultaat? Lagere afvalverwijderingskosten, meer ruimte en een schonere en veiligere werkomgeving. Heeft u interesse in een kartonpers of onze andere producten? U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen door een formulier in te vullen.

Balenpersen van hoge kwaliteit

Naast onze diverse kartonpersen hebben wij onder meer ook tilhulp, flessenbrekers, vatenpersen, mobiele afvalpersen en aanrijbescherming. Alle MACFAB balenpersen zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 0575 – 549770. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Kies voor de balenpersen en palletautomaten van Allmarec voor orde en veiligheid op de werkvloer.