Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bent u geïnteresseerd oud papier persen?

Papierpers

Is uw magazijn of productielocatie bezaaid met papier, karton en ander afval en is het een moeilijke klus om dit netjes te houden? Dan is een papierpers, waarmee u gemakkelijk karton, plastic, wikkelfolie of papier tot een baal kunt persen, geen overbodige luxe. Wij hebben een breed assortiment baalpersen en andere machines en zijn gespecialiseerd in het automatisch stapelen, ontstapelen, kantelen of wisselen van pallets. Wij importeren Palomat palletautomaten, MACFAB balenpersen en hebben daarnaast een groot aanbod in machines en producten die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Heeft u een oud papierpers nodig?

Karton, plastic, folie en alle andere producten die gerecycled kunnen worden, kunnen tot een baal geperst worden met onze machines. Hiermee bespaart u op de afvalkosten en houd u meer ruimte en tijd over in het magazijn. Stapelt het papier en ander afval zich op in uw magazijn of opslagruimte? Een papier balenpers neemt niet alleen werk uit handen – u hoeft bijvoorbeeld het karton niet meer eigenhandig te verkleinen voor het de container ingaat – maar zorgt ook voor ruimte. Een oud papierpers kan de afvalhoeveelheid aanzienlijk verminderen en kan al het kantine, kantoor en keukenafval gemakkelijk tot één baal persen. Heeft u interesse in een oud papierpers of onze andere producten? U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen door een formulier in te vullen.

Balenpersen van hoge kwaliteit

Naast onze diverse oud papierpersen hebben wij onder meer ook tilhulp, flessenbrekers, vatenpersen, mobiele afvalpersen en aanrijbescherming. Alle MACFAB balenpersen zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 0575 – 549770. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Kies voor de balenpersen en palletautomaten van Almarac voor orde en veiligheid op de werkvloer.