Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Plastic bedrijfsafval

Papierpers

Heeft u ook zoveel plastic bedrijfsaval? Wist u dat alle producten die gerecycled kunnen worden, zoals karton, plastic en folie, kunnen tot een baal geperst kunnen worden? Allmarec heeft een breed pakket aan machines en balenpersen. Hiermee bespaart u op de afvalkosten én houd u ook nog eens meer ruimte en tijd over in het magazijn. Wat wilt u nou nog meer?

Allmarec: perst uw plastic bedrijfsafval tot een baal

Wij zijn leverancier van machines die het werk in het magazijn werkplaats of productielocatie verbeteren op het gebied van veiligheid, ergonomie, orde en milieu. Allmarec levert onder andere palletautomaten van het merk Palomat. Daarnaast levert ze Balenpersen van MACFAB voor het persen van bijvoorbeeld karton en plastic afval. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kartonpersen, afvalpersen, plasticpersen en handpersen. Daarnaast hebben we ook balenpersen voor het persen van kleding, textiel, autobanden en/of petflessen. Ook voor een palletautomaat kunt u bij Allmarec aankloppen. Met de palletautomaat stapelt u automatisch lege europallets op of af.

De voordelen van Allmarec op een rijtje

Kiezen voor een van de producten van Allmarec brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Volledige garantie;
  • Geen onnodige verassingen;
  • Alle producten zijn CE-gecertificeerd;
  • Alle producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden;
  • Alle machines voldoen aan de gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Wilt u graag meer weten over de producten die wij aanbieden? Klik dan op ‘producten’!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag uw plastic bedrijfsafval persen? Heeft u interesse in onze balenpersen of een van onze andere producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen! U kunt natuurlijk ook contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 0575 – 549770. Allmarec: voor orde en veiligheid op de werkvloer!