Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Plastic folie pers

Papierpers

Alle producten die gerecycled kunnen worden, zoals karton, plastic en folie, kunnen tot een baal geperst worden. Wij, van Allmarec, hebben een uitgebreid pakket aan machines en balenpersen. Hiermee bespaart u op de afvalkosten én houd u ook nog eens meer ruimte en tijd over in het magazijn. Wat wilt u nou nog meer? Met de balenpersen kunt u dus bijvoorbeeld plastic folie persen.

Allmarec: perst uw plastic folie tot een baal

Allmarec is leverancier van machines die het werk in het magazijn werkplaats of productielocatie verbeteren op het gebied van veiligheid, orde, ergonomie en milieu. Ze levert onder andere palletautomaten van het merk Palomat en de Balenpersen van MACFAB voor het persen van karton en plastic afval. Wij hebben een breed assortiment aan kartonpersen plasticpersen, handpersen en afvalpersen. Daarnaast hebben we ook balenpersen voor het persen van textiel, kleding, autobanden of petflessen. Met de palletautomaat stapelt u automatisch lege europallets op of af. De palletautomaat zorgt ervoor dat dit nooit meer met de hand hoeft te gebeuren.

De voordelen van Allmarec

Kiezen voor Allmarec brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Alle balenpersen zijn CE-gecertificeerd;
  • Alle producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden;
  • Alle machines voldoen aan de gezondheid- en veiligheidsspecificaties.
  • Volledige garantie;
  • Geen onnodige verassingen;

Klik op ‘producten’ voor meer informatie over de andere producten die wij aanbieden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag uw plastic folie persen? Heeft u interesse in onze balenpersen of een van onze andere producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier in te vullen! Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 0575 – 549770. Allmarec: voor orde en veiligheid op de werkvloer!