Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Plastic shredder

Bent u op zoek naar een shredder voor plastic afval?Allmarec heeft voor u de perfecte plastic shredder te koop. Hoe we dat zo zeker weten? Wij zijn dé expert op het gebied van versnipperaars.Welk materiaal u ook wilt versnipperen, bij Allmarec zoeken wij de perfecte shredder voor uw toepassing, in dit geval een shredder voor plastic afval.Binnen het assortiment van shredders, bieden wij de mogelijkheid om grote hoeveelheden materialen zoals plastic, hout, papier, karton, metaal, biomassa, afval en autobanden efficiënt te versnipperen. Als u op zoek bent naar kunststof shredder te kopen bent u bij Allmarec aan het juiste adres.

Hoe werkt de shredder?

Onze lijn industriële shredders bestaat uit twee as shredders met een elektrische of hydraulische aandrijving. Er zijn veel verschillende messen en laad en los oplossingen verkrijgbaar, afgestemd op het te verwerken materiaal. Welk materiaal u ook wilt versnipperen, Allmarec biedt u diverse mogelijkheden waardoor we altijd de perfecte industrieshredder voor uw toepassing kunnen samenstellen. Een shredder voor plastic afval kopen doet u dan ook bij expert Allmarec!

Over Allmarec

Alle machines van Allmarec zijn CE-gecertificeerd en worden met een volledige garantie geleverd. Zo komt u achteraf niet voor onnodige verrassingen te staan. U mag altijd service en kwaliteit verwachten. Al onze producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden.
In ons uitgebreide assortiment aan kartonpersen, plasticpersen, handpersen en afvalpersen, hebben we ook balenpersen voor het comprimeren van diverse producten. Bij Allmarec bent u aan het juiste adres voor vele soorten oplossingen om grote hoeveelheden afval op te ruimen.

 

Heeft u interesse in een kunststof shredder kopen? Om een shredder te kopen bij Allmarec of voor verdere informatie, kunt u contact opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0651528160 stuur een e-mail naar info@allmarec.nl.