Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Industriële shredders

Met het assortiment industriële shredders biedt Allmarec de mogelijkheid om grote hoeveelheden materialen zoals plastic, hout, papier, karton, metaal, biomassa, afval en autobanden efficiënt te versnipperen.

 

Shredder voor bedrijfsafval

Ons assortiment machines voor bulkvermindering en recycling van industrieel afval, bestaat uit pre-shredders, elektrische shredders met twee assen, hydraulische shredders met twee assen, shredders met één as, gecombineerde systemen.


In de fabriek kunnen we alle materialen testen in een van de opgestelde shredders. Zo kunnen we laten zien hoe groot het materiaal is na het versnipperen, ook kunnen we testen welke configuratie het beste is.

 

combinatie van 2 shredders

De fabriek heeft een deel van haar faciliteiten ter beschikking gesteld om een eigen show- / testruimte te creëren.
Het is elke dag lastiger om tests uit te voeren bij de klant. De testruimte is uitgerust met machines en accessoires, zodat het volledige assortiment in actie kan worden gezien.
Het is klanten toegestaan om tests met eigen materialen uit te voeren, zolang deze niet gevaarlijk zijn.

Soorten shredders

Een shredder kopen is niet iets wat u elke dag doet, het is een investering waar u uiteindelijk veel profijt van zult hebben.  De shredders staan voor kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. De shredders die u kunt kopen bij Allmarec hebben ieder hun eigen kwaliteiten en zijn allemaal ontworpen voor het zo goed mogelijk versnipperen van verschillende materialen. Ondanks de vele soorten messen voor de versnipperaars die u kunt kopen, werkt elke shredder in principe hetzelfde.

De kwaliteit van Allmarec

Al onze machines bij Allmarec zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Al onze producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan de gestelde gezondheids- en veiligheidsregels. Naast shredders kunt u bij ons ook terecht voor balenpersen, rotatieverdichters en meer.